Withings krijgt eindelijk ScanWatch FDA-goedkeuring voor Amerikaanse release

Withings heeft eindelijk FDA-goedkeuring gekregen voor zijn ScanWatch hybride smartwatch, en daarmee het groene licht om het naar de VS te brengen.

Het Franse bedrijf lanceerde de ScanWatch in Europa in 2020 en kreeg toestemming van de CE voor zijn ECG- en slaapapneu-detectie.

Maar het bedrijf liep tegen een regelgevende muur aan met de FDA, waardoor het niet in de VS op de markt kon komen.

Maar dat is nu veranderd â???? en de ScanWatch zal vanaf november in de VS te koop zijn. Er is echter geen woord over of de nieuwe ScanWatch Horizon of goedkopere Withings Move ECG een release zal krijgen.

De Withings ScanWatch kreeg een lovende recensie in zijn Wareable-test en het is een van onze beste smartwatches voor de gezondheid, dankzij de combinatie van uitstekende gegevens, analyse, sensoren en batterijduur.

In ware Withings-stijl is het een hybride smartwatch, wat betekent dat alle slimme dingen verborgen zijn achter een analoog gezicht met echte handen.

Het heeft een klein OLED-scherm om feedback te geven over je statistieken en enkele basismeldingen â???? maar het ontbreken van een enorm scherm betekent dat het een batterijlevensduur van een maand biedt terwijl het volledige gezondheidstracking biedt.

De Withings ScanWatch heeft een ECG, waarmee uw hartritme wordt gecontroleerd op onregelmatigheden die een teken van Afib kunnen zijn.

Evenzo houdt het ook het zuurstofgehalte in het bloed en ademhalingsstoornissen ’s nachts in de gaten en waarschuwt u of u milde of ernstige apneu-gebeurtenissen ervaart.

Terwijl het monitoren van bloedzuurstof door slaap een functie is van Apple, Fitbit en andere apparaten â???? weinigen koppelen de gegevens specifiek aan slaapapneu vanwege een gebrek aan FDA-goedkeuring.

De Withings ScanWatch kost $ 279 voor de 38 mm en $ 299 voor de 42 mm wanneer deze in de uitverkoop gaat. Dat is duidelijk een behoorlijke besparing ten opzichte van de Apple Watch Series 7, en komt overeen met de Fitbit Sense â???? die beide voorzien zijn van ECG.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart