​Fitbit Luxe krijgt nieuwe functies in grote update

Fitbit heeft een grote update gelanceerd voor de Fitbit Luxe, de fitnesstracker die in april 2021 werd gelanceerd.

In de eerste grote update van het apparaat, heeft Fitbit een handvol nieuwe functies gelanceerd met versie 1.151.16.

Sommige van deze functies komen over van het vlaggenschip Charge 5, dat vorige maand werd uitgebracht.

Ten eerste krijgt de Fitbit Luxe een always-on display. Hoewel dit een aanzienlijke impact heeft op de batterijduur van 5 dagen van Luxe, betekent dit dat de tijd altijd zichtbaar is.

En er zijn manieren om de impact te verminderen. Het always-on-display kan eenvoudig in de instellingen worden in- en uitgeschakeld, zodat het kan worden aangezet voor het sporten en vervolgens weer kan worden verwijderd.

En net als Charge 5 kan de always-on display ook worden beperkt tot een specifiek venster op de dag – bijvoorbeeld binnen werkuren.

De volgende grote update is mogelijk nog belangrijker. De Fitbit Luxe kan nu de SpO2-sensor gebruiken om de bloedzuurstofverzadigingsscore te produceren binnen het Health Metrics-dashboard.

Eigenaren van de Luxe zullen deze statistiek niet hebben gezien naast rusthartslag, HRV en ademhalingsfrequentie. Als ze de SpO2-wijzerplaat installeren, verschijnt ook het zuurstofverzadigingspercentage in het bloed.

Dat komt bovenop de bloedzuurstofvariatie tijdens de slaap, die sinds de lancering in de slaapvolggegevens is verschenen. Dat biedt echter geen afgemeten mate van verzadiging, wat een indicator kan zijn voor ziekte.

Ten slotte kan de tekstgrootte op de Fitbit Luxe worden vergroot, waardoor meldingen en gegevens op het scherm gemakkelijker te zien zijn, maar u krijgt minder tekst op het kleine scherm.

De nieuwe functies zijn meer op de voorgrond van de Luxe, wat een geweldige fitnesstracker is – en in veel opzichten gemakkelijker aan te bevelen dan de nieuwe Charge 5. Het is goedkoper met een nettere reeks functies – en veel beter geschikt voor kleinere polsen.

De update wordt nu uitgerold, dus als je een Fitbit Luxe-eigenaar bent, controleer dan of er iets te installeren is in de app. Het kan een paar dagen duren voordat het verschijnt, maar dit is zeker een update die je niet wilt missen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart