Amazfit laat GTR 3 Pro vallen met bloeddruk – samen met nieuwe GTS/GTR 3

Amazfit heeft een enorme upgrade van zijn smartwatch-line-up gelanceerd, met de release van zijn nieuwe GT 3-reeks.

Het wordt geleid door een geheel nieuw apparaat van Zepp Health – de GTR 3 Pro. Dat voegt zich bij het traditionele tweetal van de GTR 3 (ronde) en GTS 3 (vierkante) smartwatches.

Laten we beginnen met de GTR 3 Pro, die wordt verkocht voor $ 229 – een aanzienlijke stijging ten opzichte van de gebruikelijke prijzen van Amazfit.

De GTR 3 Pro heeft een rond scherm, maar slaagt erin een 1,44-inch AMOLED-scherm in te proppen in een pakket van dezelfde grootte en hetzelfde gewicht als de 1,39-inch standaard GTR 3.

Zowel de GTR 3 als de 3 Pro zijn veel slanker dan de GTR 2, met een afgeronde behuizing en een verfijnder ontwerp. En de bovenste kroon kan nu worden gedraaid om de menu’s op het horloge te bedienen.

Amazfit labelt het scherm als een “Ultra HD” 480 x 480-scherm, dat weliswaar behoorlijk verdomd hoog is – en daarboven met die van de TicWatch Pro 3 Ultra en Galaxy Watch 4. Het biedt een iets hogere PPI dan de GTR 3 bij 331 ppi. Het is een prachtig en scherp scherm, en misschien overkill voor het minimale Zepp OS, dat zeker de voorkeur geeft aan witte tekst op zwarte achtergronden.

Het heeft ook een scherm-tot-lichaamverhouding van 70% – dus u krijgt meer onroerend goed voor uw geld.

De BioTracker 3.0 voert de show uit op het gebied van hartslagmeting, wat een upgrade is van de BioTracker 2.0 uit 2020. Het is verantwoordelijk voor de hartslag, bloedzuurstof, ademhalingssnelheid en detectie van stressniveaus.

Er is ook een bloeddrukmeter die aanvoelt als behoorlijk groot nieuws, ondanks het gebrek aan fanfare van Zepp Health. Het moet worden gekalibreerd tot een manchet. We zullen dit testen in onze review.

En u kunt met één tik belangrijke biometrische gegevens meten, die uw hartslag, ademhalingsfrequentie en SpO2 in één scan registreren.

En de Pro-versie voegt voor het eerst een luidspreker, Wi-Fi, muziekopslag en Bluetooth-oproepen toe – en deze functies zijn niet beschikbaar op de GTR 3 of GTS 3.

Elders zijn het meer van dezelfde Amazfit-functies. Er is automatische detectie voor acht sporten en 150 trainingsprofielen, GPS, de PAI-gezondheidsfitnessscore, menstruele tracking, ondersteuning voor Strava, Apple Health, Google Fit en Runkeeper – en ingebouwde Amazon Alexa.

En hardlopers hebben een grote nieuwe functie gekregen, met de mogelijkheid om virtueel je eigen routes te racen en te proberen je eerdere inspanningen te verslaan.

De 450 mAh-batterij zal de GTR 3 Pro gedurende een geciteerde 12 dagen van stroom voorzien – alleen overtroffen door de GTR 3, zoals we hierna zullen bespreken.

GTR 3 en GTS 3

Amazfit laat GTR 3 Pro vallen – samen met nieuwe GTR/GTS 3 smartwatches

De GTR 3 Pro overschaduwt het duo van de GTS 3 en GTR 3 – die unieke verkoopargumenten hebben buiten hun vorm.

Zowel de GTR 3 als de GTS 3 vervangen de standaard GT 2 smartwatches en zijn opnieuw voorzien van incrementele updates.

De GTR 3 biedt dezelfde 450mAh-batterij als de Pro-versie, maar kan volgens Amazfit 24 dagen meegaan tussen oplaadbeurten. Het is kleiner met 1,39-inch en heeft een lagere verhouding tussen de behuizing en het scherm, dus er is meer rand en een kleiner scherm.

De vierkante Amazfit GTS 3 is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar het beste scherm. Het is verpakt in een 1,75-inch AMOLED-scherm, met een 72% scherm / case-ratio en de hoogste PPI van 341ppi. Het is ook de lichtste met 24 g.

De standaard GTR 3 en GTS 3 missen de luidspreker, wifi en de mogelijkheid om vanaf de pols te bellen – maar hebben verder dezelfde uitstekende functies, met GPS, 150 sportmodi en de BioTracker 3.0 allemaal aan boord.

Ze verkopen elk voor $ 179,99 – en net zoals we hebben opgemerkt bij de lancering van de GTS 2 – het voelt best moeilijk om het uitgeven van $ 229 aan de Pro te rechtvaardigen, terwijl de extra functies vrij marginaal aanvoelen. Er is geen woord over of Amazfit een GTS 3 Mini zal uitbrengen, maar het lijkt erop.

Het is een redelijk iteratieve update van het GTR/GTS-assortiment, dat hier bij Wareable al lang favoriet is, voor wie op zoek is naar een geweldige mix van functies en prijs. De hardwarewijzigingen hier lijken een behoorlijke verbetering, maar we zouden graag zien dat de Zepp-app en Zepp OS volwassen worden om geweldige smartwatch-metgezellen te worden.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart