​TicWatch Pro 3 Ultra valt met Afib-detectie

Mobvoi heeft een update gelanceerd voor zijn vlaggenschip-smartwatch – en de TicWatch Pro 3 Ultra is eindelijk geland.

Heet op de hielen van de lancering van de TicWatch Pro X in China, de Pro 3 Ultra is een iteratieve update op het gebied van hardware, maar voegt een aantal interessante nieuwe gezondheidsfuncties toe.

Ten eerste behoudt de Pro 3 Ultra het 1,4-inch scherm met de enorme resolutie van 454 x 454 bij 326 ppi. Het is ook hetzelfde dubbellaagse scherm dat het AMOLED-scherm uitschakelt om een ​​FSTN-scherm met lage resolutie weer te geven.

Dat, in combinatie met de dubbele processor die naast de Qualcomm Snapdragon 4100-chip draait, betekent dat de Pro 3 Ultra nog steeds 72 uur batterijduur biedt en 45 dagen in een energiezuinige modus.

En het draait nog steeds met Wear OS, hoewel het wordt geleverd met Wear 2.0. Mobvoi heeft niet bevestigd dat het in 2022 zal worden geüpgraded naar Wear 3.0, zoals de bestaande TicWatch Pro 3, maar dit is zeker een gegeven. We hebben contact gezocht voor bevestiging.

Wat is er dan eigenlijk veranderd?

Het ontwerp is verfijnd en in ieder geval van de persmaterialen ziet de TicWatch Pro 3 Ultra er slanker en stijlvoller uit met de geëtste rand. De afmetingen zijn echter helemaal niet veranderd.

De nieuwe Pro 3 Ultra is echter sterker en beschikt over de taaiheid van de US Military Standard 810G.

Maar de PPG-sensor kan nu meer gezondheidsstatistieken leveren en dit is de grootste verandering tot nu toe.

Het heeft een onregelmatige hartslag en AFib-detectie, en Mobvoi zegt dat het ‘je automatisch zal waarschuwen als je hartslag te snel, te langzaam of onregelmatig is’.

Het horloge beschikt niet over ECG, en dit gebeurt via algoritmen met behulp van de hartslagsensor. Het heeft ook één oog op stress en kan ‘mentale vermoeidheidsbeoordelingen’ geven.

En ten slotte zal het ook uw energieniveaus rapporteren en dit weergeven in de TicHealth-app.

De TicWatch Pro 3 Ultra zal Amazon raken en kost $ 299,99 / € 299,99 / £ 289,99.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart