​TicWatch Pro 3 Ultra GPS geplaagd door Mobvoi – wordt gelanceerd op 13 oktober

De TicWatch Pro 3 Ultra is officieel geplaagd door Mobvoi – en zal op 13 oktober volledig worden aangekondigd.

Spotters op de r/WearOS-bord had eerder afbeeldingen gelekt van de verpakking van de Pro 3 Ultra, met een lijst van headline-specificaties van het nieuwe apparaat.

Maar nu heeft Mobvoi getweet met de volledige naam van het toestel: de TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Dat is alles in info die we nu hebben. Maar volgens de lekken lijkt het op een kleine upgrade van de TicWatch Pro 3, waarbij het apparaat dezelfde Snapdragon Wear 4100-processor heeft en dezelfde batterijduur van drie dagen aangeeft.

Het is nog steeds de langste standaard levensduur van de batterij die je op een Wear OS-apparaat zult vinden, dankzij het dubbellaagse scherm dat wordt uitgeschakeld naar een monochroom LCD-scherm wanneer de volledige AMOLED niet in gebruik is.

En we gaan ervan uit dat de TicWatch Pro 3 Ultra uiteindelijk Wear OS 3.0 zal gebruiken, net als de standaard Pro 3.

Update: dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 1 oktober 2021 – we hebben het bijgewerkt met de officiële teaser Mobvoi kopen.

Afib en nieuwe hartfuncties

De grootste opvallende verandering ten opzichte van de box-opname is dat TicWatch Pro 3 Ultra beweert afib-detectie te bevatten – hoewel het onduidelijk is of dit via ECG of een andere methode is.

Maar XDA-ontwikkelaars heeft de APK van versie 4.3.0 van de Mobvoi-app doorzocht en heeft verwijzingen gevonden naar nieuwe functies voor hartgezondheid.

Het heeft verwijzingen naar “TruHR” gevonden en suggereert dat het een methode is voor afib-detectie met behulp van de optische HR-sensor. En dit zou kunnen worden uitgerold naar andere nieuwe apparaten, waaronder een nieuwe TicWatch GTH+ en GTH Pro, die het ook in de code vond.

XDA Developers heeft ook melding gemaakt van nieuwe kenmerken van de slagaderleeftijd en statistieken die de belasting van het hart door de verharding van slagaders laten zien. Het lijkt er dus op dat Mobvoi op het punt staat groots te worden op het gebied van hartgezondheidsinzichten met zijn volgende generatie apparaten.

Terug naar de TicWatch Pro Ultra, lijkt het een kompas toe te voegen, evenals GPS, militaire standaard 810G-taaiheid en 20 trainingsmodi.

Het lijkt een tussentijdse update op het gebied van hardware, maar de nieuwe gezondheidsfuncties hebben onze interesse zeker gewekt. Er is geen woord over wanneer de TicWatch Pro 3 Ultra zal landen – noch de nieuwe GTH-apparaten – maar we volgen het met belangstelling.

Via Notebookcontrole

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart