​Samsung Galaxy Watch 4 krijgt webbrowser – vraag ons niet waarom

De Galaxy Watch 4 heeft mogelijk een indrukwekkend 1,4-inch, 450 x 450 Super AMOLED-scherm – en dat kan nu worden gebruikt om op internet te kijken.

Er was een browser beschikbaar op Tizen-gebaseerde Samsung-smartwatches – dus het is een andere functie die het heeft gehaald naar het nieuwe Wear OS-apparaat.

We weten niet zeker of het is ontworpen om je ochtendnieuws te krijgen of om het laatste nieuws van Wareable in te halen, maar het kan handig zijn als je links in e-mails of berichten of snelle informatie opent.

Maar het is rijker aan functies dan je zou denken.

Met bewegingsbewegingen kunt u door een webpagina navigeren. U kunt ook omhoog vegen om bladwijzers te bekijken en toegang te krijgen tot een zoomtool.

En misschien wel het handigste van alles, je kunt een webpagina naar je smartphone sturen om hem in zijn volle glorie te lezen.

Bladwijzers en andere functies moeten worden gesynchroniseerd met de Samsung-internetbrowser, dus we weten niet zeker of gebruikers van niet-Samsung-smartphones of gebruikers van normale browsers ook maar iets van de voordelen zullen genieten.

Het is een nieuwe snaar op de borst van de Samsung Galaxy Watch 4, die in onze review serieus indruk op ons heeft gemaakt. Het is een katalysator geweest voor positieve verandering voor Wear OS, hoewel de nieuwe Wear 3.0 nog niet is uitgerold naar andere smartwatches en niet gepland is om tot 2022 op de TicWatch Pro 3, TicWatch E3 of Fossil Gen 6 te landen.

En hoewel dit een Samsung-app is, kan deze uiteindelijk toetreden tot de Wear 3.0-apps.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kloudy101
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart